Reguliere vieringen

Iedere zondag zijn er vieringen in onze kerk. En ook op bijzondere feestdagen. Toegankelijk voor iedereen. Actuele informatie over bijzondere vieringen vindt u op deze website, op facebook of in de Wervel.
Kijk voor actuele informatie over de diensten in de Agenda!

De diensten beginnen om 10 uur. In veel vieringen wordt er gezongen door de Lebuinuscantorij of de Liedboekcantorij. Onze vaste cantor organist is Kirstin Gramlich en Teus de Mik is de tweede organist.

Bijzondere vieringen

Iedere vrijdag is er in de magistraatskapel een oecumenische viering van 20 minuten die begint om kwart over 12: het Coventrygebed. In verbondenheid met Coventry en andere kerken over de hele wereld.

Daarnaast kennen we vier keer in het jaar vespers op zondagavond. Raadpleegt u daarvoor de Wervel.

Rouw- en trouwvieringen: in onze kerk vinden ook trouwdiensten en uitvaarten plaats. Daarover zijn aparte brochures beschikbaar die u dan hier kunt downloaden of op aanvraag krijgt toegezonden. Natuurlijk zijn die ook in de kerk beschikbaar.

Viering elders volgen via tv, pc, telefoon of tablet

Kunt u niet zelf naar de kerk komen maar wilt u wel graag naar de dienst kijken?
Dat kan! We hebben een webcam in de kerk waardoor u live de dienst kunt volgen op internet. Maar ook op Deventer RTV kunt u via uw tv kijken.
Voor uw telefoon en tablet kunt u een app downloaden waarop u onze kerk als favoriet kunt bewaren zodat u direct naar een overzicht van alle uitzendingen gaat. De app heet kerkdienstgemist. Hier vindt u hem voor apple en hier voor android

En als u mee wilt zingen kunt u de orde van dienst downloaden via de website of thuis gestuurd krijgen. Als u daar gebruik van wilt maken kunt u even contact opnemen met het kerkelijk bureau.
Oude uitzending kunt u ook terugkijken.
Hier vindt u de verschillende opties:

Kijken naar de actuele dienst via de webcam
Archief met oude uitzendingen
Orde van dienst en zondagsbrief

Om snel naar de pagina met uitzendingen te gaan kunt u ook gebruik maken van de rode knop met het camerasymbooltje in de marge.

Wilt u graag naar de kerk maar bent u niet meer zo goed ter been? En wilt u gehaald en gebracht worden? Stuur dan even een berichtje naar het kerkelijk bureau: kerk.bureau@pkn-deventer.nl.