Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Deventer

deel uitmakend van de PKN: Protestantse Kerk in Nederland.

Een kerk binnen en buiten de muren van de Grote of Lebuinuskerk.
Een gemeenschap voor jong en oud, arm of rijk, van welke kleur of afkomst dan ook.
Dit huis is een huis waar gemeenschap bestaat, waar zoekers en zieners bijeen zijn gekomen
om uiting te geven aan waar zij van dromen, waardoor een beweging ontstaat die gaat stromen, die nooit meer, door niemand zich inperken laat.

We zijn een bont boeket mensen.

Via het Menu Onze Gemeente vindt u meer over de verschillende groepen, activiteiten etc.
Kijk hieronder wat we zoal doen. Klik op de afbeelding en u krijgt een beeldvullende weergave.

Vieringen

Als u op de knop hierboven klikt komt u in de agenda met categorie ‘vieringen en vespers’.

Hoe wij onze diensten vieren kunt u lezen op deze pagina.
Als u live of achteraf wilt kijken via de website kunt u hier terecht.
De liturgie en de zondagsbrief die in de actuele dienst worden uitgedeeld vindt u hier.

Diaconie

De Diaconie van de PGD werkt nauw samen met andere instanties. Wat ze o.a. doen leest  u hier.

Verhuur

Voor de verhuur van de Lebuinus hebben we een aparte website: www.lebuinus.nu. Klik daarvoor op de knop hierboven.
Voor de huurmogelijkheden van Het Open Hof verwijzen we u naar deze pagina.

panorama-1
viering-tutu