Van 28 april tot en met 10 mei willen we in de Lebuinuskerk een expositie houden van foto’s en geschreven of gesproken herinneringen aan de 2de Wereldoorlog; en met name welke rol de Grote- of Lebuinuskerk en haar directe omgeving daarbij heeft gespeeld.

Heeft u foto’s, (dag)boekfragmenten en ander materiaal uit die tijd, dan zouden we het fijn vinden als u uw bijdrage ter beschikking wilt stellen voor genoemde periode. Uw geschreven herinneringen liefst niet groter dan één A4tje! Aanmeldingen van materiaal graag naar het kerkelijk bureau. Tel. 0570 645962 of kerk.bureau@pkn-deventer.nl.

Taakgroep Kerk in de stad, Coventrygroep voor vrede en verzoening, Herman Koldewijn, Marco Heemskerk, Ingrid de Zwart.

CategoryExpositie, Nieuws