‘Ho stop, sta eens even stil…’ Ontmoetingen met leeftijdsgenoten In onze gemeente koesteren we onze diversiteit.

Elke zondag en/of daarbuiten ontmoeten we mensen met allemaal verschillende achtergronden, eigen verhalen en geschiedenissen.
De taakgroep Pastoraat wil dit voorjaar ontmoetings-bijeenkomsten organiseren waarin jullie verhalen en kantelpunten centraal staan.
Gesprekken met leeftijdsgenoten in kleine groepen in de huiselijke kring. Of met een groep waarmee jij je verbonden voelt.
Sta eens even stil hoe je op dit moment in het leven staat, kijk eens terug hoe je op dit punt gekomen bent, welke perioden, welke verbindingen zijn hierbij belangrijk geweest? Hoe heeft je geloof zich ontwikkeld en wie of wat is daarbij belangrijk geweest. Welke momenten ‘vier’ je?

De bijeenkomsten zijn ’s middags van 14.00-16.00 uur of ’s avonds van 20.00-22.00 uur. Hieronder tref je de categorieën en data aan:

wo. 15 april avond 17-25 jr. Ingrid
do. 16 april avond 20-30 jr. Saar
ma. 20 april avond 30-40 jr. Saar
wo. 22 april middag 70+ Ingrid
wo. 22 april middag 70+ Saar
wo. 22 april avond 40-50 jr. Ingrid
do. 23 april avond 50-60 jr. Saar
di. 28 april avond 60-70 jr. Ingrid

Aanmelden kan (tot een week vóór de bijeenkomst) telefonisch of per e-mail bij Monique van Voorden van het kerkelijk bureau: tel. 64 59 62 of kerk.bureau@pkn-deventer.nl Graag de volgende punten doorgeven/vermelden:

• naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres
  • datum, en middag of avond
  • de bijeenkomst kan wel/niet bij mij thuis georganiseerd worden
  • ik heb vervoer nodig / ik kan iemand ophalen.

Ook kun je je opgeven door een los aanmeldformulier in te vullen. Op de balie bij de koffiehoek liggen formulieren en een doos om ze in te doen.