← Terug naar Evenementen

Aankomende Evenementen

maart 2017

Expositie Zichtbaar in Keizerslanden

I.v.m. een besloten evenement is de kerk vandaag niet toegankelijk voor bezoekers.

Reformatieweekend

Weekend Reformatie 500 met tal van activiteiten. Zie voor het complete overzicht http://www.pkn-deventer.nl/ref500/actueel/

Coventrygebed

Luther en oecumene

Aankomst Truck Stationenweg

Dit weekend komt de truck van de Stationenweg in Deventer. Een unieke gebeurtenis, want in Nederland worden alleen Deventer en Dordrecht bezocht. Voor het precieze programma van deze dag zie het programmaoverzicht op deze website.

april 2017

Viering Lebuinuskerk

Nadere info volgt Voorganger: Kleur: Collectes: Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting in de kooromgang. Er is koffie, thee en limonade.

Sweelinckvesper

Sweelinckvesper met première Le Bouquet a.s. zondag

Open Orgeldag

Jaarlijks organiseert Stichting Lebuinusconcerten voor orgelliefhebbers en belangstellenden een open orgeldag. U wordt dan in de gelegenheid gesteld het Holtgräve-orgel zelf te bespelen. Eén van de vaste organisten is aanwezig om u te ontvangen en zal graag uw vragen beantwoorden en desgewenst behulpzaam zijn bij het registreren. De bespeling kan per persoon maximaal 30 minuten duren en kost € 14,00. U kunt zich tot 15 april 2016 opgeven bij Stichting Lebuinusconcerten (via email: info@lebuinusconcerten.nl of telefonisch: 0570-640 324, Teus de…

Benefietdiner Bo Minnee

Ook dit jaar vindt het benefietdiner van de Stichting Bo Minnee plaats in de Lebuinus. Kaarten voor dit diner (50 euro p.p.) kunt u bestellen via stichtingbominnee@hotmail.com.

Lintjesregen

’s Ochtends biedt de Lebuinus weer trouw onderdak aan de Deventer Lintjesregen.

oktober 2017

Viering Lebuinuskerk

Gegevens volgen zodra ze bekend zijn.

februari 2019

Viering Lebuinuskerk

Nader info volgt. Tekst: Collectes: Voorganger: Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting in de kooromgang. Er is koffie, thee en limonade.

maart 2019

+ Exporteer Vermelde Evenementen