Dinsdag 10 februari is er weer een KEN JE KERK avond om kennis te maken met ons en met elkaar. Voor alle nieuwe (sinds januari 2014) gemeenteleden, maar ook als u een andere Ken-je-kerk avond hebt gemist. Of als u de kennismaking weer eens wilt vernieuwen, bijvoorbeeld voor jongeren die het contact een beetje verloren waren.
Kom gerust, wees welkom!.

Het wordt een afwisselende en gezellige avond. U /je zult wat te horen krijgen over het reilen en zeilen van de gemeente. De predikanten, kerkenraadsleden, commissieleden , cantorijen , koster en administrateur stellen zich op een speelse wijze aan u voor. En natuurlijk is er een rondleiding door de eeuwenoude kerk!
De deur is open aan de Kleine Poot 7 om 19.30 uur. Koffie en gebak staan klaar. Om 20.00 uur begint het programma, dat we rond 22.00 uur besluiten met een drankje.

Graag horen we even of u komt. U kunt zich aanmelden via het kerkelijk bureau, kerk.bureau@pkn-deventer.nl of 0570-645962