Ook deze zomer trekken veel gemeenteleden er weer op uit: met het vliegtuig, met de auto of per fiets. Naar andere landen of in de directe omgeving.

En vaak worden er dan kerken bezocht. Wij willen u vragen deze keer eens goed om u heen te kijken en met ons te delen wat u opviel: wat was er zo bijzonder aan de entree van de kerk bijvoorbeeld. Stond er een mooi welkomstbord? Werd er wel of niet entree geheven buiten de vieringen? Was er een bijzonder ritueel dat u opviel tijdens een bezoek?  Al die indrukken waarvan wij weer iets kunnen leren zouden we graag van u ontvangen.

Heeft u verhalen of foto’s: mail ze ons alstublieft: wervel@pkn-deventer.nl, of lever het in in de Lebuinuskerk t.a.v. de redactie van de Wervel – in het postbakje van de taakgroep Communicatie.
Schermafbeelding 2016-07-22 om 15.36.49

CategoryNieuws