Zoek Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2017

Expositie Zichtbaar in Keizerslanden

I.v.m. een besloten evenement is de kerk vandaag niet toegankelijk voor bezoekers.

Reformatieweekend

Weekend Reformatie 500 met tal van activiteiten. Zie voor het complete overzicht http://www.pkn-deventer.nl/ref500/actueel/

Coventrygebed

Luther en oecumene

Aankomst Truck Stationenweg

Dit weekend komt de truck van de Stationenweg in Deventer. Een unieke gebeurtenis, want in Nederland worden alleen Deventer en Dordrecht bezocht. Voor het precieze programma van deze dag zie het programmaoverzicht op deze website.

april 2017

Viering Lebuinuskerk

Nadere info volgt Voorganger: Kleur: Collectes: Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting in de kooromgang. Er is koffie, thee en limonade.

Sweelinckvesper

Sweelinckvesper met première Le Bouquet a.s. zondag