ZIE ACTUELE AGENDA OP

oktober 2017
oktober

Viering Lebuinuskerk

Gegevens volgen zodra ze bekend zijn.

december 2017
december
All Day

Mantelzorgers in het zonnetje

op 22 december 2017 bestaan Solis en IJssellandschap 750 jaar. Een leeftijd en een geschiedenis die het waard is om bij stil te staan. Om dit jubileum te vieren willen wij iets teruggeven aan de samenleving waar wij al eeuwen in zijn geworteld. In het bijzonder willen wij iets teruggeven aan de mantelzorgers. op 22 december 2017 gaan wij daarom met eigen medewerkers voor 750 mantelzorgers in en om Deventer in de Lebuinus een geweldige avond organiseren in de vorm…

februari 2019

Viering Lebuinuskerk

Nader info volgt. Tekst: Collectes: Voorganger: Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting in de kooromgang. Er is koffie, thee en limonade.

maart 2019

+ Exporteer Evenementen