Zondag hebben we een bijzondere viering, waarin de schriftlezing uit Genesis over Jozef de dromer wordt uitgespeeld door een groepje tieners uit de gemeente. Twee jongeren die de reis naar Ecuador ondernemen, om daar een cacaocentrum te bouwen, zullen als ‘gastvoorgangers’ fungeren en zorgen voor een heel korte verkondiging. Wat horen zij voor belangrijke boodschap in het verhaal? De Liedboekcantorij verleent haar muzikale medewerking!

Na de dienst kunt u voor 2,50 euro genieten van heerlijke zelfgemaakte soep voor het Ecuadorproject! Vandaag is ook de laatste dag dat u zich aan kunt melden voor de ontbijtactie op 13 februari. Op deze dag brengen de jongeren van de projectgroep ontbijtjes rond in Deventer en omgeving.

Op 20 februari organiseren de jongeren een stamppotbuffet in de Mariakerk! Het buffet kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier. Vanzelfsprekend zal de gehele opbrengst van al deze acties ten goede komen aan het project Ecuador.

 

Top
Follow us: