Binnenkort start de 40-dagen tijd weer (vanaf woensdag 18 februari). Dit jaar wordt er voor het 3e jaar door PKN Deventer in samenwerking met Stichting Present Deventer een invulling hieraan gegeven in de vorm van Veranderdagen. Achterliggend idee:
Vindt u het leuk om iemand te helpen? Steekt u graag een dag de handen uit de mouwen of maakt u juist gemakkelijk een praatje? Dan zijn de Veranderdagen wat voor u!
Zet u in voor de ander en ontdek wat u kunt betekenen voor mensen die hard hulp nodig hebben maar vooral, wat zij kunnen betekenen voor u! Doet u mee?

Henk Jan Gosseling zal na afloop van de zondagmorgendienst op 8 februari een oproep doen aan de aanwezigen om zich aan te melden voor de Veranderdagen. In Deventer hebben we daarvoor dit jaar 2 vaste zaterdagen gekozen, te weten 7 en 14 maart. Vorig jaar en ook in 2013, hebben diverse mensen van jullie gemeente zich ingezet. Dit jaar hopen we dat dat opnieuw gebeurt, en liefst nog meer mensen. Op zaterdag 14 februari gaat onze jeugd (onder leiding van Heidi) zich inzetten via Present in een sociaal project. Zie ook http://stichtingpresent.nl/deventer/ en https://www.facebook.com/StichtingPresentDeventer

CategoryNieuws
Top
Follow us: